Başkale Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://baskaleihl.meb.k12.tr
Adres : YENİ MAH. GEZGİNCİLER610 SK. VAN BAŞKALE ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 8B BAŞKALE / VAN
VİZYON : Kültürel mirası değerlendirebilen, Yaşanan hayatı yorumlayabilen, insanlarla barışık, Hayatta ayakları üzerinde durabilmeyi başarabilecek zihin olgusuna sahip, Problemlere çözüm üretebilen, Dini asıl kaynaklarından yola çıkarak ortaya koyan, Din olgusunu bilimsel araştırmaya dayalı olarak anlayan ve yorumlayan, Yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, Bilgiyi içselleştirerek kendini geliştirmeye ve erdemli olmaya çaba gösteren, Dini mirasını özümseyen, Yeni durumlara yabancı kalmayan, İnsanlığa yararlı olacak her türlü yeniliğe ve sürekli gelişmeye açık olmanın gerekliliğine inanan Birikimini insanlığa hizmet için toplumla paylaşabilen bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Biz; çağın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, millî ve manevî değerlere bağlı, sorumluluklarının farkında olan, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, insana değer veren, çevre bilincine sahip, ileri görüşlü, problemlere çözüm üreten, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, gelecekten ümitli, vatanını ve milletini seven, sağlıklı din anlayışına sahip, hayata ve yüksek öğretime hazır MEDENİ ve ERDEMLİ BİREYLER yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:00 / 15:30
Yabancı Dil : İngilizce / Arapça
Servis :
Ulaşım : Okulumuz İlçe Merkezindedir. İl merkezine ulaşım saatte bir Başkale dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz bir okul binası ve karşısında bir erkek öğrenci pansiyonundan oluşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkez. İle 110 km
Kontenjan Bilgileri :